Home » Lullen in de Rosse Buurt.

Lullen in de Rosse Buurt.

Er wordt lekker gekletst in de buurt.

 

Maar met ‘lullen’ bedoel ik in dit geval ook echt het mannelijk lid van vlees en bloed. De dichte gordijnen in de winkel van buurvrouw Lenny en haar dochter Fee gaven een slinger aan mijn fantasie. Lenny en Fee organiseren namelijk ‘Pimp my Tarzan’ in hun winkel: het creatief bewerken van een gipsen penis. In de openstaande deur zie je de groepen vrouwen geconcentreerd hun piemel pimpen.

Dus waarom die gesloten gordijnen ineens? Ik stelde me zo voor dat er binnenkort ‘Pimp my Tarzan, Uw Hofleverancier’ op de ramen zou staan. Ik zag prinses Beatrix met een gipsen penis voor zich, verfkwastje erbij, haar creatieve geest de vrije hand latend.

Of wat te denken van een verjaarsfeestje voor Amalia? Tenslotte zit zij al in de puberleeftijd. Koningin Maxima lijkt me openminded genoeg om haar opstandige dochter haar zin te geven wat betreft de invulling van haar verjaarsfeestje. You have to pick your fights carefully tenslotte.

Of was er misschien een vrijgezellenfeestje georganiseerd voor Katja Schuurman’s aankomende huwelijk ? Pikken beplakken lijkt me heel geschikt voor zo’n gelegenheid maar ik kan me ook voorstellen dat Kat de gordijnen dan liever zou sluiten.

Het gaf ons zondagavond-diner in elk geval weer wat kleur én ik had een taak: uitvogelen wat zich voor spannends had afgespeeld. Dus vandaag, hup! Op naar de winkel! Daar aangekomen is Lenny druk aan de telefoon en Fee is niet voor één gat te vangen: op mijn vraag over de dichte gordijnen krijg ik als antwoord een hemelse glimlach… ze liet zich niet uit haar tent lokken.

Dat triggert mij nog meer; dit gaat niet over Katja.. dit gaat daadwerkelijk over Bea herself! Dralend blijf ik ronddrentelen en doe een leuk kletsje met Fee over haar fantastische wimpers. Dan komt Lenny in beeld. Ik stel mijn prangende vraag: ‘Len! Wat was hier gisteren gaande? Je gordijnen waren dicht!’

Lenny barst in een klaterende lach uit en zegt vrolijk: ‘Het was rustig in de winkel dus we deden even een dutje’.

Fantaseer jij ook wel eens over crea-Bea? Deel het! Ik hoor je graag!

4 reacties

  1. Tanja zegt:

    Hahahaha hahahaha Je moet toch wat als je moet wachten tot de gips hard is. Hahahaha. Oeps….even weer op mijn stoel klimmen. Ik weet mij de workshopruimte te herinneren van een groepsrondeiding over o.a. de wallen. En als ik het goed heb hingen bij de ingang inderdaad ook sjaals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.