Home » Gordijnen in de Rosse Buurt.

Gordijnen in de Rosse Buurt.

Gordijnen in de rosse buurt

Een winkel met gordijnen

Dat zie je niet vaak. Zelfs niet bij jou in de buurt, zeg eerlijk. Maar vandaag liep ik langs buurvrouw Lenny’s winkeltje en warempel: dichte gordijnen!

Niet omdat de winkel gesloten was. Lenny is nooit dicht want mensen in deze buurt zijn altijd te schaars gekleed. En daarom voorziet Lenny ze van petten, shawls en handschoenen. Behalve vanavond. Ja, de winkel is ’s avonds open want deze buurt komt pas na de lunch op gang.

Dus ik werd nieuwsgierig. Waarom zouden de gordijnen nu dicht zijn?

Het meest waarschijnlijke is, dat het iets met die cursus van doen heeft. Lenny geeft namelijk ook een workshop in de winkel: Pimp my tarzan. Dat is precies wat je denkt dat het is: een penis pimpen. De penis is van gips en wordt naar hartelust versierd. Leuk voor vrijgezellenfeestjes.

Maar daar gaat de deur eigenlijk nooit voor dicht, laat staan de gordijnen.

Zou er ditmaal een BN’er haar vrijgezellenfeestje vieren? Of iemand van het Koninklijk Huis? Zal er binnenkort “Pimp my Tarzan, Uw Hofleverancier” op de winkelruit staan?

Morgen ’s even een bakkie halen bij Lenny.

Update: De koffie was lekker en ik ben weer bijgekletst met Lenny. Morgen kun je lezen waarom ze haar gordijnen gesloten had. Denk je: Oh gut… poehpoeh.. ja, moet ik dát ook nog onthouden….  Nee hoor! Gewoon hier rechtsboven je email achterlaten en alle antwoorden rollen zo je mailboxje in. Elke dag beginnen met een nieuwtje uit de Rosse Buurt… Heerlijk toch?

Waar doe jij de gordijnen voor dicht? Deel ‘t! Ik vertel niks door!

2 reacties

    • Henriette zegt:

      Er schijnt bij aanvang wel gegiecheld te worden maar allengs wordt het stiller en gaan de groepen zeer geconcentreerd aan de slag. Er zijn soms prachtige resultaten bij! Dat is dan wel weer hilarisch, prachtige piemels 🙂

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.