Home » Iranees pimpen in de Rosse Buurt.

Iranees pimpen in de Rosse Buurt.

pimp your tarzan

De halve wereld komt langs in de Rosse Buurt.

En de andere helft komt ook nog in de winkel van buurvrouw Lenny en haar dochter Fee. Lenny houdt de buurt warm met sjaals en petten maar ze organiseert ook workshops in haar winkel. Dan gaat het assortiment hoofddeksels aan de kant. De tafel wordt in het midden van de winkel geschoven en de penissen komen pontificaal op tafel. Huppeta! Pimpen die pik!

Ik heb niet bedacht dat dat leuk is, deze workshop heeft zich ruimschoots bewezen: Veel vrijgezellenfeestjes worden hier gevierd, als ‘laatste avondmaal’ voor de aanstaande bruid. Een slap aftreksel van the real stuff. Maar als workshop een briljante tijdsbesteding!

Ook georganiseerde reisjes komen langs de workshop ‘Pimp your Tarzan‘. Lenny ontvangt groepen vrouwen uit de hele wereld.

Zo vertelde ze over de groep Iranese vrouwen die de gipsen geslachten kwamen opleuken. Het werd een dolle middag en de mooiste creaties kwamen tevoorschijn. De jolige vrouwen bewonderden elkaars piemel en namen foto’s. Bij vertrek werd Lenny omstandig bedankt voor de fijne middag.

Na het uitzwaaien van de groep keek Lenny bevreemd naar de tafel: alle vrouwen hadden hun versierde fallus laten staan! Dat was nooit eerder gebeurd. En ze hadden het toch zo naar hun zin gehad..

Lenny vergat het voorval. Tot ze wederom een Iranese vrouw bij een groep trof. Deze vrouw legde haar uit: ‘Ik kan ‘m niet meenemen want dit mag het vliegtuig niet in. Wil je ‘m alsjeblieft voor mij bewaren? Ik kom een keer terug met mijn man. Dan wil ik ‘m graag laten zien’.

Lenny beloofde met haar hand op haar hart dat de gepimpte plasser voor altijd een ereplaats in haar winkel zou behouden. Tot de dag dat ze zou komen. Om haar roede aan haar man te showen.

Aan de Iraniërs ligt het niet, de vliegtuigmaatschappijen deugen niet! Wat vindt jij? Ik hoor graag je mening!