Home » Smurf in de Rosse Buurt.

Smurf in de Rosse Buurt.

Smurf

‘Een rood mutsje? Dan is ’t de Grote Smurf!’

‘Nee, een wit mutsje’ zegt Lenny. Ik zit in de winkel van Lenny en haar dochter Fee. Zij maken mooie dingen mee. Ze horen en zien alles wat er in deze buurt voorvalt. En nu hoor ik dat er een smurf door de buurt loopt.

Ik schiet in de lach en vraag: ‘Zo’n lilliputter?’ en wijs ongeveer mijn eigen lilliputter-lengte aan. ‘Ja!’ zegt Fee en Lenny vult aan: ‘En dan laat ie zich boeien.’

Ook dat vind ik raadselachtig dus weer moet ik vragen of ik het goed begrijp: ‘Dus een lilliputtertje laat zich boeien.. en dan?’ ‘Ja, dan lopen ze hier geboeid door de buurt enzo…En ook echt blauw he.. ‘ Ze maakt een smeerbeweging langs haar arm: ‘Jaaaa, je hebt ze d’r bij hoor… mensen hebben gekke fantasieën hoor!’

Mijn fantasie kan er ook wat van en gaat volledig los: ‘Man man man… smurfensex met een lilliputter… wow.’ Niks menselijks is mij vreemd, ik smul hiervan. Dus ik op een holletje naar huis. ‘Jongens, moet je horen wat Lenny me nu weer vertelt! Er loopt hier een vrouwtje in de buurt, een lilliputter die aan smurfensex doet. Geboeid!’

Mijn zoon ligt op de bank met zijn computer. Terwijl de rest giert van de pret, mogelijk door m’n verspreking over het ‘muntputsje’, vliegen zijn vingers over de toetsen. Dan staat hij op van de bank en laat ons een filmpje zien. Een evenementenbureau organiseert rondleidingen door de buurt. Desgewenst met smurf.

Waar fantaseer jij over? Wij willen meesmullen, vertel!