Home » Topless service in de Rosse Buurt.

Topless service in de Rosse Buurt.

Topless service in de rosse buurt

Clichés hebben altijd een kern van waarheid

Zo ook in de rosse buurt. Zie hier het stilleven wat ik in de plantenbak vind vandaag: een fietsbel en een lege doordrukstrip. Maar waar ik op doel is natuurlijk de flyer.

La Vie in zwart met rose, een traditionele rosse-buurt-kleuren-combi. En oeh la la … check de aanprijzingen:

Topless service

Gaga girls

Lapdancers

Lapdance starts at €10

Ernaast een plaatje van een vrouw, hangend aan een paal met daarbij de wervende tekst Unique in the Red Light District!

De flyer prikkelde me om ’s even op de website te gaan onderzoeken hoe het er daar aan toegaat. Nou, dat is niet voor de poes!

Het blijkt een bar te zijn met een liveshow. Men heeft een ingenieus systeem bedacht om de betrekkelijk lage prijs van 10 euro te kunnen handhaven. Namelijk:

Boven de bar hangen drie lampjes:

  • Groen betekent: ‘Danseres danst alleen op de bar’.
  • Geel, ik citeer even voor het gemak: ‘… dan kunnen ze beginnen met een lapdance (dit dansje kost 10 euro)’. Vooral het woordje ‘kunnen’ intrigeert me. Als je 10 euro betaalt dan kán er een lapdance starten. Maar het kan dus ook niet gebeuren. Zal je net die pechvogel zijn zeg.
  • Rood: ‘… dan gaat het slipje uit kost het dansje 20 euro’. (Voor de goede orde: ik ben die komma niet vergeten, ik heb het gekopieerd. As is).

Resumerend:

  1. Het valt blijkbaar niet mee om te onthouden wat er voor show zou kúnnen plaatsvinden, gratis of niet. Zo’n lampje is dan blijkbaar een handige reminder.
  2. Ik vind het nogal cliché om zo’n folder in deze (rosse) buurt te vinden. Maar deze bar prijst zijn concept aan als zijnde ‘unique’. Word ik toch nieuwsgierig naar het programma van de Bananen Bar.

Welke stillevens vind jij eigenlijk in je straat? Ik ben reuze benieuwd!