Home » Over mij

Over mij

Oude Kerk in de rosse buurt

Ik woon in de Rosse Buurt

Ik schrijf Rosse Buurt met kapitalen om het nog enig cachet mee te geven. Wat gek is: mensen jonger dan veertig jaar vinden het cool dat ik in de rosse buurt woon. Terwijl 40-plussers het vooral ranzig vinden.

Best terecht overigens.

Het is echter niet alléén ranzig, velen vinden het ook spannend. Het is per slot van rekening niet voor niets, dat de hele wereld aan mijn deurtje voorbij trekt.

Dus daar schrijf ik over.

In het kort: met deze verhalen weet je je verzekerd van alle ins en outs van de Wallen. Te volgen vanaf je eigen luie bank.

Leuk, de dag beginnen met een vrolijke noot! Vul hier rechts je mailadres in en je vindt dagelijks om 7 uur een nieuw kort verhaal in je inbox. Totdat dat niet meer zo is. *

Heb je vragen over de rosse buurt?
Laat dan een berichtje achter. Viespeuk 😉

Veel leesplezier!

* Update: Dat dagelijkse schrijven is ondertussen niet meer zo. Wil je verder lezen? Dan ben je van harte welkom op mijn andere site De EmotieGids.
Daar schrijf ik wekelijks een artikel over wat je emoties je willen zeggen.
Want ik ben ondertussen omgeschoold tot EmotieCoach. De artikelen daar zijn niet perse voor vermaeck maar je kunt er misschien wel iets van leren 🙂
Weet je welkom daar!
 

3 reacties

  • Henriette zegt:

   Ha Kitty! Hier de emotiegids annex howtosurvivetheredlightdistrict-gids 🙂 Ik ben er nu eindelijk aan toe gekomen, dank voor je bericht!
   Wordt hard aan gewerkt. Iets met opheffen van de verkeerde domeinnaam, stom he..
   Ik weet niet zo goed hoe ik die doodlopende links op jouw site kan opschonen. Heb je daar miss links van?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.