Home » Over mij

Over mij

Oude Kerk in de rosse buurt

Ik woon in de Rosse Buurt

Ik schrijf Rosse Buurt met kapitalen om het nog enig cachet mee te geven. Wat gek is: mensen jonger dan veertig jaar vinden het cool dat ik in de rosse buurt woon. Terwijl 40-plussers het vooral ranzig vinden.

Best terecht overigens.

Het is echter niet alléén ranzig, velen vinden het ook spannend. Het is per slot van rekening niet voor niets dat de hele wereld aan mijn deur voorbij trekt.

Dus daar schrijf ik over.

In het kort: met deze verhalen weet je je verzekerd van alle ins en outs van de Wallen. Te volgen vanaf je eigen luie bank.

Leuk, de dag beginnen met een vrolijke noot! Vul hier rechts je mailadres in en je vindt dagelijks om 7 uur een nieuw kort verhaal in je inbox. Totdat dat niet meer zo is. *

Heb je vragen over de rosse buurt? Laat dan een berichtje achter.

Viespeuk 🙂

Veel leesplezier!

* Update: Dat dagelijkse schrijven is ondertussen niet meer zo. Wil je verder lezen? Dan ben je van harte welkom op mijn andere site De EmotieGids.
Daar schrijf ik wekelijks een artikel over wat je emoties je willen zeggen. Ik ben ondertussen omgeschoold tot EmotieCoach. De artikelen daar zijn niet perse voor vermaeck maar je kunt er misschien wel iets van leren 🙂
Weet je welkom daar!
 

2 reacties

  1. Kitty Kilian zegt:

    Hoi Henriette! Ik krijg allemaal doodlopende link-meldingen op mijn site. Je kunt je oude links naar de nieuwe laten verwijzen, anders ben je al je opgebouwde Google credits kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.