Home » Liefde in de Rosse Buurt.

Liefde in de Rosse Buurt.

Liefde in de rosse buurt

Henkie Spuug en Bep zijn getrouwd

Henk en Bep zijn getrouwd en hebben een zoon, Jack. Henk heeft daarbij nog kennis aan Corrie. Corrie en Henk krijgen verkering.

Corrie heeft in deze -rosse- buurt goed geboerd; ze heeft een eigen pandje bij elkaar gepeest. Onder de daklijst staat met grote letters ‘God schiep de mensch’.

Henk en Corrie lopen lekker samen, dus besluit Henk bij Corrie in te trekken. Bep en Jack verhuizen natuurlijk mee.

Vanaf dat moment noemt Jack zijn eigen moeder ‘tante Bep’ en Corrie wordt mama. Henk bepaalt tevens dat zijn Jack niet hoeft te werken en gaat daar prat op: Main jonguh sal naait één dag in sain lefuh werrukuh!

Gek genoeg staat ouwe liefde Bep binnen de kortste keren achter de ramen. Wil ze een punt maken of heeft Henk bepaald dat ze iets om handen moet hebben nu Jack een nieuwe mama heeft?

Dan overlijdt Corrie. Binnen twee weken is de tekst ‘God schiep de mensch’ van de gevel af. God vond het blijkbaar mooi geweest.

Ken jij ook een mooi liefdesverhaal voor Valentijnsdag? Deel het hieronder!

2 reacties

  1. Petra zegt:

    Potverdorie, dit is een heel onbevredigend stukje. Zo’n mooie situatie. Ik wil meer weten. Hoe heeft men deze niet zo allerdaagse situatie ervaren? Kan je de betrokkenen voor me interviewen? Op Corrie na dan, dat lijkt me nogal macaber.

    • Henriette zegt:

      Leuk dat je reageert! Meneer Spuug is vorig jaar overleden en eerlijk gezegd gaat het verhaal over meerdere generaties. Ik vond dat wat ingewikkeld voor zo’n kort stukje. Maar als ik meer info kan verzamelen maak ik een vervolg, beloofd!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.