Home » Honderdste in de Rosse Buurt!

Honderdste in de Rosse Buurt!

Honderdste in de Rosse Buurt

100!

 

Oh. Ik dacht enorm grote cijfers te plaatsen vanwege deze mijlpaal. Het zijn maar kleintjes, gevolg van mijn technische onvermogen. Evengoed heb ik mijn honderdste verhaal over de Rosse Buurt gepubliceerd! Ik begon met een schrijf-uitdaging in februari en dat is een beetje uit de hand gelopen. Ik ga al ruim twee maanden over de einddatum heen, geen idee wat er in mij gevaren is.

Nu heb ik jou op mijn maillijst staan.

Sterker nog, velen met jou! Zo leuk! En jullie verwachten natuurlijk morgen weer een verhaal. Terecht, want dit verwachtingspatroon heb ik zelf geschapen (geschept?). Maar eerst ga ik deze mijlpaal vieren met een weekend weg. Offline!

Mijn handen zijn een beetje typ-moe en mijn hoofd wil van die Handhavers af. Wat speelde er in mijn hoofd vóór ik met mijn verhalen over de Rosse Buurt begon? Had ik wel Een Leven? Kortom, even terug naar standje free-stylen for the mind.

Na het weekend kom ik bij u terug.

Ik hoop dat ik tegen die tijd weet hoe. Vermoedelijk ga ik de frequentie van de stukjes terugschroeven. Ik denk dat dat de kwaliteit ten goede komt. Kijk, Thomas van Luyn hoeft maar eens per week te shinen. Verdraaid, zo kan ik het misschien ook!

Nog even een los eindje afhandelen voor de regelmatige lezers onder u (hoi mam!): De brandweer is af! Mag niet meer meedoen. Ze hebben niet gereageerd op mijn mail. Dat vind ik onacceptabel want beloofd is beloofd, ook al ben je brandweerman. Juíst, als je die droombaan verworven hebt! Ik ga op zoek naar nieuwe helden. Dat zal nog niet meevallen dus mocht u suggesties hebben: gaarne! (Sorry zus, weer zo’n ouderwets woord. Ik denk dat Simon Carmiggelt zich via mij heeft gereïncarneerd, maar ik heb zo’n sterk karakter dat hij niet duidelijk doorkomt. Ik maak er een ratjetoe van.)

Dag lieve lezer. Ik ga u missen! En mijn Rosse Buurt!

 

Welke held heb jij? En? Blijft ie staan als je ‘m in onderbroek voorstelt? Oh, kent u dat niet? Een ouwe lagere-school truc: neem iemand in je hoofd waar je tegenop kijkt of een moeilijk gesprek mee moet hebben. Zie ‘m voor je in z’n onderbroek en voilà! Een stuk minder eng! Deel je held! Ik kijk ernaar uit!

3 reacties

  1. Petra zegt:

    Een weekendje rust?! Amehoela!

    Jij hebt natuurlijk een rendez-vous met die uitgever die je wereldberoemd gaat maken.

    Niet?

    Nou, ga dat eens even heel snel regelen dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *