Home » Lullen in de Rosse Buurt.

Lullen in de Rosse Buurt.

Er wordt lekker gekletst in de buurt

Er wordt lekker gekletst in de buurt maar met ‘lullen’ bedoel ik in dit geval ook echt het mannelijk lid van vlees en bloed. De dichte gordijnen in de winkel van buurvrouw Lenny en haar dochter Fee gaven een slinger aan mijn fantasie.

Penis pimpen

Lenny en Fee organiseren namelijk ‘Pimp my Tarzan’ in hun winkel: het creatief bewerken van een gipsen penis. Elk weekend zie je groepen vrouwen geconcentreerd een gipsen piemel pimpen. Daarbij staat de deur altijd open.

Hofleverancier?

Dus waarom die gesloten gordijnen ineens? Ik stel me zo voor dat er binnenkort ‘Pimp my Tarzan, Uw Hofleverancier’ op de ramen staat. Mijn fantasie toont prinses Beatrix met een gipsen penis voor zich, verfkwastje erbij, haar creatieve geest de vrije hand latend.

Verjaarsfeestje?

Of wat te denken van een verjaarsfeestje voor Amalia? Tenslotte zit zij al in de puberleeftijd. Koningin Maxima lijkt me openminded genoeg om haar opstandige puberdochter haar zin te geven wat betreft de invulling van haar verjaarsfeestje. You have to pick your fights carefully tenslotte.

BN’ersfeestje?

Of was er misschien een vrijgezellenfeestje georganiseerd voor het aankomende huwelijk van een celebrity? Pikken beplakken lijkt me heel geschikt voor zo’n gelegenheid en ik kan me zo voorstellen dat de bruid ook dan kiest voor gesloten gordijnen.

Geen sjoege

Het gaf ons zondagavond-diner in elk geval weer wat kleur én ik had een taak: uitvogelen wat zich voor spannends zich had afgespeeld. Dus vandaag, hup naar de winkel! Daar aangekomen is Lenny druk aan de telefoon en Fee is niet voor één gat te vangen: op mijn vraag over de dichte gordijnen krijg ik als antwoord een hemelse glimlach… ze laat zich niet uit haar tent lokken.

Het antwoord

Dat triggert mijn fantasie nog meer; dit gaat niet over een BN’er, dit gaat daadwerkelijk over Bea herself! Dralend blijf ik ronddrentelen en doe een kletsje met Fee over haar fantastische wimpers. Dan is Lenny klaar met bellen en kan ik haar eindelijk mijn prangende vraag stellen: ‘Len! Wat was hier gisteren gaande? Had je spannende gasten? Je gordijnen waren dicht!?’

Lenny barst uit in haar kenmerkende rokerige hoestlachsalvo en zegt dan vrolijk: ‘Het was rustig in de winkel dus we deden even een dutje’.

Fantaseer jij ook wel eens over crea-Bea? Deel het! Ik hoor je graag!

4 reacties

  1. Tanja zegt:

    Hahahaha hahahaha Je moet toch wat als je moet wachten tot de gips hard is. Hahahaha. Oeps….even weer op mijn stoel klimmen. Ik weet mij de workshopruimte te herinneren van een groepsrondeiding over o.a. de wallen. En als ik het goed heb hingen bij de ingang inderdaad ook sjaals.

    • Henriette zegt:

      Ja! Dat is Lenny van de Lullen! Dat vertelde ze gisteren ook, dat ze Lenny van de Lullen wordt genoemd. Dat vindt ze heel grappig en ik ook 🙂

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.