Home » Rokjesdag in de Rosse Buurt.

Rokjesdag in de Rosse Buurt.

Rokjesdag in de Rosse Buurt

Oh hou me tegen!

Ik hou niet van voetbal. Het betekent lawaai waar ik niet van gediend ben.

Picture this: zwoele zomeravond, iedereen heeft lekker de ramen open, rust in de straat, doodstil in de binnentuin en alle bbq’s on hold. Iedereen zit binnen voor de buis. Vredigheid alom.

Dan, zonder enige aanleiding, barst de hel los: geschreeuw, gejuich, gejoel, men blaast op ‘instrumenten’ (ooit van de vuvuzela gehoord?), slaat met pannendeksels, gaat op baby’s zitten en gooit katten in kokende olie. Dat is wat ik hoor. Is slechts een doelpunt.

Je snapt: not my favorite.

Hier in de rosse buurt komt er een factor bij: groepen joelende mannen met sjaaltjes door de buurt, voor en na de wedstrijd. En politie. Beiden in opgefokte stemming. Gevolg: too much male energy en zinderende spanning.

Er is één lichtpunt in deze duisternis: Schotland. Als de Schotten spelen komen er Schotten naar de stad. En Schotten scheppen eer in hun Schots-zijn. Dat is wat ik opmaak uit hun klederdracht. Dan lopen er mannen in kilts door mijn buurt.

Oh hemel! Dát is pas rokjesdag!

Zó sexy… Helemaal fijn is het, als één zo’n man in kilt, naast gewoon geklede maten loopt. De Schot in rok loopt als een man, fier rechtop met stevige tred. De rest kijkt half hollend naar hem op, met gebogen schoudertjes, licht voorover hellend, amechtig trachtend de parels uit zijn mond op te vangen…

Rokjesdag in de Rosse BuurtEcht hè… je hoeft alleen maar een rok aan te trekken en je bent meer man dan ooit.

Overigens, misschien ten overvloede maar dit is het wel en de rode rok boven is het dan weer niet. Erg niet.

 

 

 

 

 

 

Heb jij ook last van een fetish? Deel je intiemste gedachten! Het zal je opluchten!

 

2 reacties

  1. Lekko zegt:

    Amen!
    Nee, je bent niet alleen….ik vind zo een man in een Schotse kilt of andere stoere rok ook woest sexy. Zit eerlijkgezegd al jaren te wachten tot de mannen en masse inhaken en we met zn allen rokjesdag vieren.
    Zou de fashion police het sabboteren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.